8/13/2022

KUULUTUS: KUVAGALLERIA TIEDOTUS!!



VICTORIA MEDIAN Ylläpitämä Polkupyöräuutiset avaa uuden lisäarvoa sivuilleen tuovan palvelun. Nyt voit lähettää minulle joko SoMe sivujen tai sähköpostilla kuvia polkupyörästäsi jotka sitten julkaisen Polkupyöräuutiset nimisessä Flickr galleriassa. Kuvan liitteeksi voit kertoa polkupyöräsi tietoja jos niin haluat.  Muistathan kuitenkin seuraavan yleisesti hyväksi koetun säännön:

JULKAISUEHDOT: Tarjottu aineisto hyväksytään julkaistavaksi sillä ehdolla, että Victoria Mediaan kuuluva julkaisija saa julkistaa aineiston sekä säilyttää ja käyttää sitä uudelleen lehden tai sen yksittäisen osan uudelleenjulkaisuun, yleisölle välittämisen tai muun käytön yhteydessä toteutus- tai jakelukanavasta riippumatta sekä luovuttaa oikeutensa edelleen ja muokata aineistoa hyvän tavan mukaisesti. Henkilötietoja käsitellään vain journalistisissa tarkoituksissa kuvaajan nimeämistä sekä mahdollista yhteydenottoa varten. Lähettäjä vakuuttaa, että hänellä on kuvaan tekijänoikeudet tai valokuvaajan lupa lähettää kuva julkaistavaksi.

Sivusto jossa kuvat julkaistaan: https://www.flickr.com/photos/polkupyorauutiset/

Käyttäjäprofiili: https://www.flickr.com/people/polkupyorauutiset/

Kuvia voi lähettää:

FB sivujen kautta: https://www.facebook.com/polkupyorauutiset

Sähköpostilla: polkupyorauutiset@victoriamedia.fi

Victoria Media tulee avaamaan nyt syksyn aikana eriaiheisia gallerioita jonne voin myös lähettää kuvia julkaistavaksi. Seuraamalla tämän sivun uutisia pysyt ajantasalla.